Σετ γνήσιο αλυσίδα και γρανάζια Yamaha Crypton-X 135

Σετ γνήσιο αλυσίδα και γρανάζια Yamaha Crypton-X 135

Σετ γνήσιο αλυσίδα και γρανάζια Yamaha Crypton-X 135

  • 26,50€

Χρειάζεστε Βοήθεια? Δεν βρήκατε αυτό που θέλατε?
Καλέστε μας 26210 25916

Σετ γνήσιο αλυσίδα και γρανάζια Yamaha Crypton-X 135 Δόντια: 15 - 39

Αλυσίδα: 428


Τι κερδίζεται επιλέγοντας γνήσια Yamaha σετ αλυσίδα και γρανάζια.?


Ποιότητα γνήσιων αλυσίδων-γραναζιών


Κανένα άλλο είδος αλυσίδας δεν καλείται να αποδώσει σε τόσο σκληρό περιβάλλον όσο η αλυσίδα των μοτοσικλετών.  Η διαφορά μεταξύ μιας καλής και μιας κακής αλυσίδας μπορεί να φανεί εύκολα από το βαθμό της ελαστικότητας που προκαλείται από τη φθορά και την αντίσταση στην κόπωση. 


Οι κορυφαίες ποιοτικά αλυσίδες χαρακτηρίζονται από τα ακόλουθα:

  • Υψηλή αντοχή στη φθορά, 
  • Υψηλή αντοχή στην κόπωση, 
  • Ικανότητα υψηλής αντοχής στους κραδασμούς και στον εφελκυσμό, 
  • Συνδέσμους που παραμένουν εύκαμπτοι.


Συνολικά, μια αλυσίδα πρέπει να έχει τη δύναμη και την αντοχή για να ταιριάζει με τη δύναμη της μηχανής και τη σκληρότητα του υλικού των γραναζιών. Τα πλευρικά ελάσματα, τα οποία μπορεί να θεωρηθούν ως το «πλαίσιο» της αλυσίδας κίνησης, πρέπει επίσης να διαθέτουν την απαραίτητη αντίσταση για αντέξουν το φορτίο εφελκυσμού που θα τοποθετηθεί πάνω τους.

Τα δόντια από το γρανάζι και οποιαδήποτε άλλα εξαρτήματα που υπόκεινται σε μεγάλες πιέσεις κατασκευάζονται όσο το δυνατόν σκληρότερα, μέσω μιας μεθόδου θερμικής επεξεργασίας που ονομάζεται Carburized quenching, μετά την οποία τα γρανάζια μετριάζουν σταδιακά τη σκληρότητα προς το εσωτερικό, για να παραχθεί ένα σκληρό γρανάζι ιδανικής δύναμης.


genuine-parts-chain-kits-diagram


Η χρήση Γνήσιας αλυσίδας και Γραναζιών είναι ο μόνος πραγματικός τρόπος για να εξασφαλιστεί μια τέλεια αντιστοιχία μεταξύ των γραναζιών και της αλυσίδας, επιτυγχάνοντας έτσι τη μέγιστη διάρκεια ζωής, και για τα γρανάζια και για την αλυσίδα!

Για να εξασφαλίσετε μεγάλη διάρκεια ζωής και για την αλυσίδα και για τα γρανάζια, η τακτική χρήση ενός ειδικού σπρέι ιμάντα, όπως το σπρέι αλυσίδας Yamalube (YMD-65049-A0-10), είναι απαραίτητο!


Αλυσίδες
Μάρκα Yamaha

Γράψτε μια αξιολόγηση

Σημείωση: η HTML δεν επεξεργάζεται!
    Κακή           Καλή
To easymoto «πηγαίνει» σε όλη την Ελλάδα! ​Μόλις παραγγείλεις, επεξεργαζόμαστε την παραγγελία και σε ενημερώνουμε για τον ακριβή χρόνο αποστολής που εξαρτάται μόνο από τα προϊόντα, καθώς ορισμένα δεν είναι άμεσα διαθέσιμα και χρειάζονται 4 ημέρες παραπάνω για να φτάσουν στο χώρο σου.
Στα άμεσα διαθέσιμα προϊόντα οι παραδόσεις γίνονται με τις συνεργαζόμενες εταιρείες courier, καθημερινά 9:00 - 17:00.
Υπολογισμός μεταφορικών Χρεώσεις μεταφορικών : 0-3kg 3.70 ευρώ 3-8Κg 6 ευρώ 8kg+ +1 ευρώ / Κg Αντικαταβολή: 2.50 ευρώ Παράδοση Σάββατο: 3.70 ευρώ
Το κόστος αποστολής προκύπτει από το βάρος ή/και τον όγκο του προϊόντος και από την προσβασιμότητα του τόπου αποστολής.
Προσοχή:
Θα πρέπει να ελέγξετε τα προϊόντα σας, εντός 48 ωρών από την στιγμή που τα παραλάβατε ώστε να διαπιστώσετε, ότι είναι τα προϊόντα που παραγγείλατε και είναι σε καλή κατάσταση. Σε αντίθετη περίπτωση δεν γίνονται δεκτές επιστροφές των προϊόντων.